Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Субаро Импреза`95

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Субаро Импреза`95

Мерси, мерси. Всичко в дискусиите по марки, за Рейндж Класик, съм го чел, но там разискват повече дизеловите двигатели. А това, че отдолу ще е гнил, май си е по подразбиране за над 15годишна кола. Нисаните които разгледах бяха трагедия, надявах се, че с англииските няма да е така, но не би. ТЛК-тата 70та серия, гнилочи ли са по принцип, като се има предвид, че евентуално мога да си позволя да взема някое 20-тина годишно?
    Nisan Patrol`92, GR, RD28T дълга база

Коментар

Не е гарнация, че ще е гнило отдолу , но пак зависи. Не е до марка също така, по-скоро е до стопанин . Ако имаш мерак и време, а не се метнеш като мен на нещо в бързината, може да си избереш нещо бая запазено и читаво. Все пак е и въпрос на късмет...

Коментар

Относно гумите на Импреза-та (с малко закъснение):
        Моята е 1997-ма 2.0л и карам със 185/70/14 (по каталог може и с двата размера - 175 или 185). При мен клирънса е 145 (доста по-малък от твоя), така че най-вероятно няма да имаш проблеми с малко по-големи гуми дори и на рампата.
        -------
        LZ1LEV[I]
        [COLOR=DarkRed][B]Subaru Impreza 2.0 '97[/B][/COLOR][/I]

Коментар

Аз да се включа за колата. Защо загърби Киите? С хубави гуми и лебедка, нямаш грижа никаква.
          За гумите големина не знам, но на Пасата целогодишно търкалям Гудиър Вектор и съм доволен.

Коментар

За по-големите гуми - ще стане по-тромава, ако прекалиш. Иначе за километража - току виж започнал да показва точно, защото с оригиналните със сигурност показва по-малко.

За другото - щом ти трябват 3 места - помисли за терано 2 2.7TDI. Задната седалка е делима. Сгъваш половината, и багажника става повече от приличен. Вози като лодка. Достатъчно е пъргав, а ако го чипосаш - още по-добре. Повечето си имат и климатици. Търси нещо от Италия - от там са по-малко гнили. Купето е поцинковано. Рамата не гние повече от на други джипки - мойта е само с повърностна ръжда тук-там, при това съвсем малко. Ката се със 140 без проблем. В гората си е съвсем приличен с правилните гуми.

Не разбрах какъв е бюджета? Сподели накратко за какви пари става въпрос. Читаво късо терано 2 може да се намери за 7000-10000лв.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да докладвам за гумите. Взех и 185/70/14 и стана много добре, даже има още място.... ама реших да не прекалявам, както и сте ме посъветвали, за което мерси.
              Вижте сами, сложих две снимки.
              Бюджета ли, бюджета е според зависи. Ако продам колата, е сумата каято и взема +5 хил., ама тогава трябва да взема нещо по-луксозно и универсално. Ако не, корава джипка за до 5500.
              Бихте ли ми казали нещо за това:http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi, притеснява ме ресорното окачване. Другото неприятно е, че собственика ми каза, че турбината е дала фира и гори масло като е студена. Срещу колко пари се лекува такава болка?
              Прикачени файлове

Коментар

Опс, забравих, за Киите. Ами, не искам Киа, може да са предрасъдъци, ама не ща. Двама приятели имам с Кии, и двамата са много доволни, ама ги карат само градко.

Защо Терано 2, аз съм се насочил към Терано 1 с трилитровият шестак. Ако може и Хамерикански да е..

Коментар

Първоначално публикуван от kalio_kkk Преглед на мнение
                  Защо Терано 2, аз съм се насочил към Терано 1 с трилитровият шестак. Ако може и Хамерикански да е..
                  Щото е по-ново, по-малко гнило и с по-добър интериор. Ходова част - на практика същата.

Иначе, трилитровия двигател си е плюс на единицата.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

SOS
                    Колеги помагайте, МОЛЯ! Дайте мнение за обявата. Проведох два разговора със собственика и получих доста противоречива информация. Казва, че купето е абсолютно неръждиво. Окачването било на ресори и пружини едновременно? Най-мъчно обаче е с двигателя: той бил "италианският", дето всъщност бил австрииски, тип "VN" - не открих такова животно в сайта на тойота. Иначе джипа бил "BJ73". Това го намерих, ама те трябва да са с двигатели "В3", което е добре, май? Ама двигателя бил с "издухани" дюзи, които обаче били "френски" по 25евро парчето. И със скапана турбина. Проверих - рециклиране в Пловдив за 500лв. - гаранция Франция. Оригинална - майка си и баща си...
                    Колеги, наистина съм объркан, моля помагайте, щото ще скоча, ама не знам, колко е дълбоко...

Извинявам се, линка не ми се отваря пробвам пак:http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...727&f1=details
                    Последно редактирано от kalio_kkk; 13-05-09, 21:11. Причина: кофти линк

Коментар

Сори, отвори се. Между другото, двигател 2,5 ТД с мощност 115 к.с. също не открих...
                      Последно редактирано от kalio_kkk; 13-05-09, 23:04.

Коментар

Koлко му искат? Нещо много изтормозено ми звучи и то от баш "разбирач". Може и да бъркам...

Коментар

Под 5 хил? Още текат преговори.

Коментар

Ресьори и пружини, и VM мотор! Не си го и помисляй!
                            Правиш грешка като налиташ на най евтините обяви. Като ще купуваш 15-20г. кола, колко по проста - толкова по добре. Това изключва всички мотори с електроника.

Коментар

А, има ли такова чудо всъщност - VN мотор и защо не го открих в руските сайтове за Тойота?

Коментар

Явор продаваше Г-класа за 4 000лв. Шаси БЕЗ ръжда, купе за тенекеджия. Гарантираше, че мотор и ходова част са добри. В Пловдив също има една но по скъпа.

ПП Вярно, че и двете са десни но на Гегата мисля няма да е трудно обръщането.
                                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                                Съединител - долен, ляв педал.
                                Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X